top of page

Hva er undervannsjakt?

Oppdatert: 20. des. 2022

Undervannsjakt går ut på å fange fisk eller finne kortreiste delikatesser fra vannet. Kunsten av å fange noe i vann er en unik opplevelse som stammer tilbake tusenvis av år. Mange har åpnet øynene for dette som en hobby eller et alternativ til fisking, undervannsjakt er en svært miljøvennlig jaktmetode (men husk; alt ser 33% større ut under vann!).


Når man dykker eller fridykker finner man utrolig mange forskjellige livsformer, og det er ikke alle man burde eller har lov til å ta med seg. Vi anbefaler derfor alle å holde seg oppdatert på minstemål og hvilke arter som er fredet. Her kan du les mer om hvilke arter som er fredet.Ro i sjela

Den viktigste komponenten er å være avslappet under vann og ha en fullstendig mestring av dykkeevnene dine. Det er vanskelig å fokusere på å skyte en fisk hvis du fortsatt må tømme masken og justere oppdriften. Det er lett å bli distrahert mens du jakter under vann og det kan være en stor fordel å bli kjent med lokasjonen du ønsker å jakte i før du tar frem jakt-utstyret.


Se vårt utvalg av produkter innen jakt her