Alt under vann!

Stort utvalg - Rask levering!

Den ultimate guiden til kjøp av Dykkermaske

Den ultimate guiden til kjøp av Dykkermaske

Martin Hansen |

Hvilken dykkermaske skal jeg velge?

Velkommen til dykkerutstyr.no, hvor dine undervannseventyr begynner! Å velge riktig dykkermaske er nøkkelen til å utforske skjønnheten i havets dyp. Vår guide vil hjelpe deg å navigere gjennom et hav av alternativer og finne den perfekte masken for ditt neste dykk.

1. Passform og Komfort:

Forsikre deg om en tett passform ved å prøve forskjellige masker og sjekke for en sikker tetning. De fleste maskene har en "universal" passform og det er stor sjanse for at den passer til ditt ansikt. For å sjekke at din maske passer kan du se videoen under.  Masken skal sitte komfortabelt på ansiktet uten å forårsake trykkpunkter. Husk, riktig passform sikrer en optimal undervannsopplevelse.

2. Kvalitet på Silikonskjørtet:

Dykk med tillit ved å velge masker med silikonskjørt av høy kvalitet. Vårt utvalg inkluderer masker med myke, hypoallergeniske silikonskjørt som gir en utmerket tetning mot ansiktet. Dette sikrer både komfort og en vanntett tetning for en uavbrutt undervannseventyr.

3. Rammedesign for Enhver Smak:

Oppdag det perfekte rammesignet for dine preferanser. Enten du foretrekker det omfattende synet til en enkelt linse, den kompakte profilen til en rammeløs design, eller det elegante utseendet til en dobbel linse, har vi et variert utvalg som passer din stil og forbedrer synsfeltet.

 

4. Holdbare Linser av Herdet Glass:

Våre dykkermasker har linser laget av slitesterkt herdet glass, noe som garanterer klarhet og sikkerhet under dykket. Noen modeller leveres også med ekstra belegg som anti-dugg og UV-beskyttelse, noe som forbedrer synligheten og beskytter øynene mot elementene.

5. Bekvemmelighet med Purge-ventiler:

Dykk uten problemer med masker utstyrt med purge-ventiler. Disse enveisventilene muliggjør enkel drenering av vann, og eliminerer behovet for manuell clearing. For de som foretrekker enklere alternativer, tilbyr vi også masker uten purge-ventiler – valget er ditt!

*Husk: Helmasker av denne typen egner seg ikke til apparatdykking. 

 

6. Justerbare Spenner og Stropper:

Tilpass passformen med justerbare spenner og stropper. Hurtigjusteringsspenner gjør justeringer enkle, mens svingende spenner beveger seg med hodet ditt og reduserer stresset på masken. 

7. Reseptlinser for Klar Sikt:

La ikke briller hindre deg. Utforsk vårt utvalg av masker som kan tilpasses reseptlinser. Dykk med klarhet og tillit, og sørg for at du ikke går glipp av et øyeblikk av undervannets underverk.

 

Se våre masker her